Хотели шумен акцион


11.10.2021 Автор: Томислав

За пореден път се убеждаваме колко прекрасен град е Шумен. Апартамент за младоженци. Телевизор с плосък екран.

Допълнителни мерки за здраве и безопасност. Единична стая 1 единичнo леглo. Разполагаме с над 70 милиона отзива за места за настаняване и всички са от реални, потвърдени гости. Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking. Защо да резервирате с.

Изглед към градина. Прегледайте имейла си с потвърждение на резервацията, за да видите своя номер на резервация и ПИН код.

Плодове Допълнителна такса. Без резервация няма отзив. Николай България. Ilchov bair. Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking.

Тоалетна с висока седалка.
  • Двойна стая. Резервирано 1 път през последните 12 часа.
  • Домашни любимци.

Информация

Предлага се безплатен паркинг. Вие сметнахте този отговор за неполезен. Пералня Допълнителна такса. Забележителности Мадарски Конник. Изглед към градина. Как да стигнете до Хотел Акцион от Летище Варна. Грешка: Моля, въведете дестинация, за да започнете търсенето.

  • Изглед към планина. Удобства 7.
  • Обслужването компенсира за всичко това. Дата на настаняване.

Номер на резервация. Хотели шумен акцион гости се настаняват в хотела и проверяват дали са тихи стаите, дали храната е вкусна. Семейни стаи. Комфорт 8. Как се случва всичко. Кафене на място. Благодарим ви.

Това място за настаняване е предприело допълнителни мерки за здраве и хигиена, за да гарантира вашата безопасност. Моля, въведете номера на резервацията си. Дата на настаняване. Acktion Deluxe се намира в Шумен и предлага градина.

Най-близки летища. Здравейте, потвърдени гости, Как да намалим ускорен пулс налични стай - апартаменти. При настаняването хотели шумен акцион трябва да предоставят валиден документ за самоличност със снимка и кредитна карта.

Разполагаме с над 70 милиона отзива за места за настаняване и всички са от реални. Кредитните карти са необходими и единствено за гарантиране на вашата резервация. Паркинг на улицата.

Резервация

В това място за настаняване деца на възраст 2 години и по-големи се считат за възрастни. Здравейте, Да с изглед към езерето. Наличност Ние връщаме разликата в цената. Паркинг на улицата. Персоналът на хотела говори английски, немски, испански, италиански, чешки, руски, турски, български. Пламен България.

  • Въведете данните за резервацията ви Прегледайте имейла си с потвърждение на резервацията, за да видите своя номер на резервация и ПИН код.
  • Показване на цени.
  • Изпратихме ви имейл, за да можете да завършите абонамента си.
  • Моля, проверете номера на резервацията и ПИН кода и опитайте отново.

След пътуването гостите споделят с нас своя опит? Благодарности към собствениците и персонала Вече сме хотели шумен акцион споделили и препоръчали на всички наши приятели. Това ни показва, че отзивите ни идват от реални хотели шумен акцион като. Ежедневно почистване. Хотели в Шумен Къщи за гости Lodging. Паркинг на улицата. Не сме ползвали закуска. Времето за настаняване в Акцион Де Лукс е от. Напишете отзив.

Акцион Де Лукс Hotel - Шумен

Потвърдени отзива от реални гости. Безплатен WiFi. Момичето на рецепцията беше много мило. Открийте повече информация в секцията с въпроси и отговори.

Хотелът разполага с външен сезонен открит басейн. Tрансфер от летището Допълнителна такса. Развлечения и услуги за семейства.


Свързани публикации:

Е-мейл: mail@workpermitvietnam.com
Реклама в портала workpermitvietnam.com