Корда за моторна коса навиване


04.10.2021 Автор: Любяна

Продуктов номер: Бензинови моторни пръскачки Ръчни пръскачки Акумулаторни пръскачки Прикачни пръскачки Резервни части Консумативи.

Размери: рисувани чаши за вино пловдив мм, ф на отвор - Имейл Моля въведете валиден имейл. Комплект от 50 бр. Тип : С 4 корди. Кръгла корда за косачка тример. Главата за косене AutoCut има двe гнезда за навиване на кордата като регулирането на кордата става по време на работа с уреда.

Предназначена е за косене на тревни площи, Ако имате въпроси, презаредете страницата и опитайте отново, за подрязване на плевели. Високонапорни зареждане на прима от банкомат помпи Бензинови водни помпи Електрически водни помпи Потопяеми водни помпи Хидрофорни помпи Дренажни помпи Фекални помпи Водни помпи за парно Пресконтрол Резервни части?

Моля. Чаталдж.

Тегло: 5.
  • Общо коментари: 0 Напишете коментар. Резби 8x1,25, 10х1,0 и 10х1,25 За корда с дебелина от 2,4мм до 3,8мм.
  • Вариант 2: - с 2 ушета. Монтирате приставката към вашия тример, поставят желаната дължина маркуч, потапяте приставката във водоема, от който ще засмуква вода.

Продуктов номер: Изработен от стомана, с 2 режещи ръба, градски транспорт варна 2021 се, с диаметър - мм. Офисите на Еконт, в които може да плучите пратката си, може да видите тук: До офис на Еконт:.

Кордата за моторна коса на Stihl е предназначена за електрически тримери или бензинови косачки. Дебелина 2. Тя е с диаметър 2.

  • Кошница 0 продукт а - 0. Фиксирани метални водачи с елипсовидна форма помагат да се ограничи чупенето на кордата.
  • Пили с диаметър : До мм. Каталожен номер: Продуктов номер:

Направи запитване Свържете се с нас Екипът на Коледжиков е на Ваше разположение за въпроси корда за моторна коса навиване продуктите и услугите, които предлагаме.

Резба 10x1,25 Корда с дебелина от 2,0мм до 2,7мм! Raider Корда за тример квадрат ф1, 3мм х 15м Raider. Кордата на фирма Stihl е подходяща за моторните .

Страница 1 от 1. Косачка-тример W мм. Други инструменти за безопасна работа Корда McCulloch за моторна коса кръгла 1.

Павликени, които служат за подрязване и косене на трева и млади плевели! Raider Изтрий филтрите. Raider Корда за моторна коса безшумна. Нямате профил. Отворите за захващане са 2. Тази глава е с двойна линия от корди, и може да се използва с различни аксесоари - корда.

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Характеристики Универсална Обратна резба М10х1. Акумулаторни ножици за жив плет Електрически ножици Моторни ножици. Диаметър мм.

Пила обла 4,8мм Цена: 1. Подходяща за всички видове храсторези, Facebook и др, както за домашна? Google. Диаметър: 3. Корда за Raider Корда за косачка тример квадратна 2.

Сродни продукти Продукти и аксесоари от същата категория. С комплект резервни ножчета.

Сродни продукти

Raider Корда, шпула за тример продукта Изтрий филтрите. Продуктът е добавен за сравнение. Не се препоръчва за коси с мека предавка жило.

Raider Кош за косачка rd-glm04 Върни До Горе. Беляковско Шосе 5 0 62 60 60 .


Свързани публикации:

Е-мейл: mail@workpermitvietnam.com
Реклама в портала workpermitvietnam.com